دوره آموزش باریستا یک تجربه تئوری و عملی جذاب است برای ورود به دنیای بی انتهای قهوه و کافه. باریستا (Barista) کسی است که تخصص و مهارت اصلی او آماده کردن و سرو انواع قهوه ها ست. یک باریستا انواع قهوه ها را به خوبی میشناسد و میداند چگونه از تجهیزات و ابزار مختلف برای آماده کردن قهوه های استاندارد و حرفهای استفاده کند. باریستا کیست
در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد میگیرید؟
دوره آموزش باریستا با هدف توسعه دانش و مهارت های فرد و ایجاد آمادگی در او برای کار کردن در کافه به عنوان یک باریستا، برگزار میگردد.
برای باریستا شدن علاوه بر دانش تخصصی قهوه و نوشیدنیها، مهارت های عملی تهیه قهوه ها و نوشیدنی ها را لازم دارید که این مستلزم شناخت و تمرین عملی با دستگاه ها و تجهیزات مختلف مرتبط با قهوه و نوشیدنی ها ست. مانند: دستگاه آسیاب قهوه (Grinder)، دستگاه اسپرسو (Espresso Machine)، تمپر (Tamper)، گجت های قهوه های دمی (فرنچ پرس، کمکس، سایفون، کلور و …) و …
سرفصل های استاندارد دوره آموزش باریستا
دوره آموزش باریستا
سرفصل های مربوط به دانش تخصصی قهوه و باریستایی
سرفصل های مربوط به بار گرم
سرفصل های مربوط به بار سرد
سرفصل های مربوط به اصول مهمانداری و مشتری مداری
مقاله ها مرتبط سایت خوش کالا:
دنیای آشپزی خیلی گسترده و جذاب است. هر چیزی درباره آن یاد بگیرید باز هم نکته و موضوعی دیگر باقی میماند. در این مقاله میخواهیم از سیروپ برایتان بگوییم. سیروپ چیست و چه کاربردهایی در آشپزی دارد، این مقاله را از دست ندهید.
سیروپ چیست
سیروپ یا سیروپ شکر، شکل مایع شکر است. از این ماده برای درستکردن انواع نوشیدنیها، چای و قهوه، لیموناد و… استفاده میشود. بهخاطر اینکه سیروپ حالت مایع دارد، خیلی راحت با نوشیدنیهای سرد مخلوط میشود و آنها را شیرین میکند. این مایع فقط در شیرینکردن مایعات نقش ندارد، امکان استفاده از آن برای شیرینکردن موادغذایی مختلف مانند شیرینیها یا میوهها هم وجود دارد. مثلا از سیروپ برای روی کیکها استفاده میشود و آن را روی انواع کیک بهعنوان تزئین یا شیرینی اضافی میریزند. سیروپها را میتوانید در طعمها و مدلهای مختلف از فروشگاهها خریداری کنید.
سیروپ طعمدار چیست؟
برای طعمدارکردن سیروپ میتوانید یک یا دو ماده طعمدار را در هنگام جوشیدن آب و شکر یا زمانی که مخلوط در حال سردشدن است به آنها اضافه کنید. اگر مادهای که برای طعمدارکردن به سیروپ اضافه میکنید، جامد باشد، باید سیروپ را صاف کنید تا ذرات جامد موجود در آن از بین برود. وانیل، زنجبیل، نعنا، دارچین ولیمو از طعمهای معروفی هستند که به سیروپها اضافه میشوند. از سیروپهای طعمدار در کافهها برای خوشمزهترکردن قهوه و نوشیدنیهای دیگر زیاد استفاده میکنند. اضافهکردن آنها روی بستنی، پنکیک و شیرینیها و حتی میوههای مختلف هم ایده خوبی است.
برای اطلاعات بیشتر در مورد کاربردهای مختلف سیروپ لینک زیر کلیک کنید:
https://khoshkala.com/po/1146/what-is-a-syrup-
کاربردهای مختلف سیروپ چیست؟
اگر میخواهید که سیروپی ساده درست کنید، فقط و فقط به آب و شکر نیاز دارید. اما میتوانید ابتکارعمل را بهدست بگیرید و به آن موادی مانند دارچین، اکالیپتوس و… اضافه کنید. سیروپها در قهوه و نوشیدنیهای گیاهی مختلف بسیار خوشطعم و کاربردی میشوند. میتوانید آنها را به آیستی یا چاییخ هم اضافه کنید. بعضی از افراد برای شیرینکردن قهوهشان به سراغ سیروپها میروند. اندکی سیروپ در چای یا قهوه دم صبح میتواند انرژی لازم برای فعالیت را در اختیارتان قرار بدهد. کاربرد سیروپ چیست
خوردن پنکیک صبحانه با سیروپ هم ایده بسیار خوبی است. میوههای تازه یا کیکها هم در کنار سیروپها ترکیب فوقالعادهای میشوند. بهسادگی با درستکردن سیروپها و اضافهکردنشان به دسرها و میوههای مختلف میتوانید عصرانه، صبحانه و میانوعدههای خوشمزه درست کنید.
سیروپ به مایعی گفته میشود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست میآید، چسبناک و غلیظ میباشد. به نوعی سیروپ، همان شربت یا شهد میباشد. بیش از ۲۰۰۰ محصول مختلف از معتبرترین برندهای قهوهی داخلی در خوشکالا جمعآوری گردیده، تا پاسخگوی ذائقههای مختلف شما عزیزان باشد. میتوانید انواع مختلف قهوهها را با یکدیگر مقایسه نمایید و بهترین قهوه مطابق با سلیقهتان را خریداری نمایید. همچنین در صورت نیاز میتوانید از مشاورهی کارشناسان ما نیز بهرهمند شوید.
مقاله ها مرتبط سایت خوش کالا:
قهوه از چی درست میشه | هات چاکلت چیست
چرا کنار قهوه اب میزارن | دالگونا چیست
فلت وایت
فلت وایت (flat white) یکی دیگر از مشتقات قهوه اسپرسو میباشد. همانطور که میدانید تعداد زیادی از قهوههای موجود در کافیشاپها از اسپرسو به عنوان قهوه پایه استفاده میکنند. به طور کلی تنوع موجود در انواع قهوه ناشی از روش دمآوری قهوه و ترکیباتی است که به قهوه اضافه میشود. در باقی موارد مانند نوع قهوه و یا دانه قهوه همهی انواع نوشیدنی قهوه مشابه میباشند و از دانههای عربیکا یا روبوستا تهیه میشوند.
فلت وایت بسیار شبیه به کافه لاته میباشد به طوری که خیلیها این دو را باهم اشتباه میگیرند. اصلیترین تفاوت بین این دو قهوه در فوم شیر میباشد. در فلت وایت خبری از فوم شیر نیست و تنها شیر و اسپرسو وجود دارد. به زبان ساده میتوان گفت فلت وایت نوشیدنی است که از ترکیب اسپرسو به همراه شیر و بدون فوم شیر تهیه میشود.
• یک فنجان استاندارد اسپرسو
• ۶۶ میلیلیتر شیر میکرو فوم
• یک فنجان با حجم ۱۵۰ میلیلیت
برای اطلاعات بیشتر در مورد فلت وایت لینک زیر کلیک کنید:
https://khoshkala.com/po/1156/-what-is-flat-white-and-how-to-prepare-fat-white
بیش از ۲۰۰۰ محصول مختلف از معتبرترین برندهای قهوهی داخلی در خوش کالا جمعآوری گردیده، تا پاسخگوی ذائقههای مختلف شما عزیزان باشد. میتوانید انواع مختلف قهوهها را با یکدیگر مقایسه نمایید و بهترین قهوه مطابق با سلیقهتان را خریداری نمایید. همچنین در صورت نیاز میتوانید از مشاورهی کارشناسان ما نیز بهرهمند شوید.
سایر مطالب مرتبط در سایت خوش کالا:
فلت وایت چیست |بهترین قهوه برای لاغری